Välkomna till min blogg

Välkomna till min blogg

Sawadee krup

Då var det äntligen dax att återigen åka till Thailand.
Följ oss här på Sportdykare.com.

Imorgon lämnar vi Koh Lanta

Helena & Freddie i ThailandPosted by Helena & Freddie Sun, February 12, 2012 17:34:19

Då var det dax för en liten uppdatering smiley

Dagarna går fort nu trots att man typ inte gör många knop. Medans Freddie långsamt blir bättre har jag hunnit unna mig några timmar på ett riktigt spa. Det finns ju massor av massage ställen, men det kändes underbart att bli ompysslad som en prinsessa under två timmar, härlig känsla att ligga där och höra ljud från ödlor, fåglar och Thai musik. smiley

Tror Jag kan förmedla känslan rätt bra med denna bilden.

I morgon lämnar vi Koh Lanta och beger oss till Ao Nang, vi hade väl inte tänkt oss denna ort från början, men det e ju bara ett par timmar med båt istället för en hel dags resande.

Blir bättre så här eftersom vi inte vill försämra freddies förkylning med en flygresa :-D Ao Nang är en bra ort för att man kan ta sig runt med longtail båt och spana in lite fina öar. Trivs vi inte e det ju bara att röra på oss, skönt att inte ha några speciella planer.

Får se hur vi har det med internet framöver, vi har ju blivit minst sagt bortskämda och kunnat hålla koll på vad som händer där hemma. Vet att Von Benzo gjort en kanonspelning på hemmaplan, sjukt kul på alla sätt och det värmer att få se alla bilder och klipp, när man inte kan vara på plats själv e detta näst bäst så tack alla ni som förser mig med godbitar. Promo för VB på stranden :) Nästa gång vi hörs e vi i Ao Nang, ha det så gott allihopa!!!!!!

Kram

Helle och Freddie

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by carina Tue, February 14, 2012 08:29:20

Upp till nya äventyr! Kul att Ni kan röra på er igen och få nya vyer. Krya på sig ordentligt nu så ni kan njuta riktigt av semestern. Här har vi just nu 2 minus och väldigt vackert vinterväder, det kan komma lite mer snö. Många Alla Hjärtans Dag-kramizar till er från oss!!!

Posted by Gittan Sun, February 12, 2012 19:38:42

..äntligen får vi se lite mer av Tailand!! Se nu till att hålla er på fötter, båda två:-) och ge oss nya foton.

Posted by Hawaii rules Sun, February 12, 2012 17:36:56

Jaja, medan vissa ligger på spa, får andra skotta snö... Verkar dock rysli't trevligt att hoppa runt bland öarna, åka lite båtfärja och ta dagarna som de kommer. Ha det fortsatt trevligt!!!