Välkomna till min blogg

Välkomna till min blogg

Sawadee krup

Då var det äntligen dax att återigen åka till Thailand.
Följ oss här på Sportdykare.com.

Ändrade planer...

Helena & Freddie i ThailandPosted by Helena & Freddie Mon, February 06, 2012 07:08:05

Tanken var ju att vi skulle lämna Koh Lanta imorgon, men jag (Freddie naturligtvis) har lyckats dra på mig en influensa med snörvel, hosta och hög feber emellanåt. Ta även då i beaktande att jag är kille, så är det riktigt synd om mig. smiley

Det är typiskt, har inte varit sjuk på över 10 år, och så ska man åka på det just nu. Ja, ja... jag får ligga i sängen och titta ut på stranden och havet, medans Helle ligger och slöar på en solstol utanför. Fortfarande finns det dom som har det sämre.

Hälsade på hos farbror doktorn igår, och som vanligt i Thailand så är det hög effektivitet som gäller. Resa dit, träffa doktor och resa tillbaks tog max en halvtimme, och tömde plånboken. Mediciner är tydligen inte billigt här...

Så nu har vi bokat ytterligare en natt på Lanta, så vi blir kvar till iaf onsdag. Sen får vi se om flunsan gett med sig, och vart vi då hamnar.

  • Comments(9)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Freddie Wed, February 08, 2012 04:04:47

Varit hos il Doctore igen.... Now we´re talking, fått snygga gröna tabletter mot hostan, och när man läser om dem på nätet så ger de en rolig effekt om man nu skulle skicka i sig alla direkt. Men det tänker jag inte göra, för jag behöver SOVA!!!

Posted by Chrille Tue, February 07, 2012 23:41:27

Sluta upp med den här influensan nu och bli frisk! Du ska ju ligga och dassa i solen med en öl i handen! Kolla upp det där med malariapiller när ni ändå ränner runt på apotek :) kan vara bra att ha!

Posted by Maria Mon, February 06, 2012 18:57:12

Tråkigt att höra! Vi har också varit utan, fast det var ginet vi saknade, tonic fanns i massor. När vi äntligen fick tag på gin så var tonicen slut. Attans! inte gott med gin och cola, blä!. Trist att du (Freddie) är sjuk, inte skoj i den värmen heller. Hoppas du kryar på dig snart. Tror på Evelinas kur med ingefära, stark mat och vila. Roger hälsar och han förstår precis hur du mår, er män emellan. Jag förstår mig inte på det där.... ha det så bra så gott det nu går, tur att ni har mycket semester kvar i alla fall. Sköt om er. Från oss alla till er alla.

Posted by Gittan Mon, February 06, 2012 17:42:08

Släng den där medicinen mot graviditet, häll i dig allt annat du fick!:-)

Men fy va trist alltså, Freddie - ligga sjuk i Tailand, nicht gut! Se nu till att pigga på dig, ta din medicin ordentligt, du vet - full-dos!!:-)

Posted by Evelina Mon, February 06, 2012 12:26:23

Men usch så tråkigt...Vilken tur att du fick medicin mot graviditet, haha...Be Helena att köpa färsk Ingefära och ät stark mat så ska du säkert bli frisk snart :) Ingefära är jättebra för immunförsvaret :) så Helena kan ju också äta lite:) är det för starkt svälj med vatten :) Krya på dig!!! vinterkramar från Ängelholm

Posted by Helena & Freddie Mon, February 06, 2012 12:01:57

Fick en massa olika meduciner... en mot halsont, en mot hosta/graviditet... hur ska det tolkas?? :-) en mot äckliga saker i halsen och en mot feber/värk. Tyvärr inga starkare droger som gör det roligare... ;-)

Tack för all omtanke!

Posted by Helena & Freddie Mon, February 06, 2012 11:55:25

Arzt sagte: KEIN alcohol!!! :-(

Posted by carina Mon, February 06, 2012 11:49:38

Jädrans otur! Fick du reda på vad det är för någon dundermedicin du stoppar i dig? Det viktigaste är ju att få ner febern. Trodde att ni var på en annan ö längre söderut nu!? Krya på dig snabbt nu och har det så bra det går. Hälsa Helena och skriv gärna igen hur du mår. God-bättrings-kramar från oss!

Posted by Hawaii rules Mon, February 06, 2012 10:39:41

Ajajajaj, det var tråkigt att höra- typis't som fan!!! Hoppas farbror doktorn levererade vad du pröjsade för så du kvickt bler frisker igen. Annars får du prova följande- provade själv i helgen: Häll i dig Cuba Libre tess du bler dränga, ligg skitdålig en dag, dag tre är du frisk som en nötcreme!!!

Ha det så gött det bara går trots din spetälska(manliga varianten av en vanlig snuva...), du e snart på fötter igen :o) Halsa!!! Ps. Audi binste nach Götheborg gezogen!!!