Välkomna till min blogg

Välkomna till min blogg

Sawadee krup

Då var det äntligen dax att återigen åka till Thailand.
Följ oss här på Sportdykare.com.

Koh Lanta, som hemma fast ändå borta

Helena & Freddie i ThailandPosted by Helena & Freddie Tue, January 31, 2012 16:50:01
Då var det dags att lämna Bangkok, för att med flyg ta sig till Koh Lanta. Dagen började med att min (Freddies) mobiltelefon blev stulen när vi gick genom marknaden för att ta oss till tåget, så vi fick snällt ringa och spärra den. Hoppas någon thailändare får god nytta av den... smiley

När vi landat i Krabi blev det en busstur på några timmar för att komma till Koh Lanta. Här är man inte så noga med säkerheten, någonstans bakom packningen sitter förhoppningsvis en busschaufförsmiley:

Väl framme tog det lite tid för chaffisen att hitta vårt boende, men när vi väl kom dit blev vi nöjda med vad vi valt de första 2 nätterna. Ligger iof inte direkt vid stranden, men väldigt lugnt och skönt.

Efter inkvartering var det mat-dags, och vi hittade efter lite tips en thai-restaurang med MYCKET god mat, och kostade bara 13 kr per maträtt. En kola kostade 5 kr och en STOR öl kostade 20 kr. Dvs middag för två för drygt 50 spänn... kan man inte klaga på. Blir nog ett favorithak här.

Efter middag gick vi ner till stranden för att kolla in boende senare i veckan, men hittade nog inget, det råkade bli lite mörkt, så vi tog en drink istället. smiley

Och nu, hemkomna efter strandpromenaden, sitter vi på "altanen", dricker lite gott och myser till ljudet av syrsor, grodor och gecko-ödlor.

Ha det bra, over and out!!!

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Monika (M.J.) Wed, February 01, 2012 21:18:34

Ser mysigt ut! :-)

Posted by Freddie Wed, February 01, 2012 12:17:30

Hacka loss snö??? Nä du, jag har hyrt in plogmästare Salomonsson till att fixa det.

Posted by Yatzy Wed, February 01, 2012 12:05:30

NJUUUUT av syrsor, grodor, geckoödlor, goda drinkar, billig mat, dryck, sol, bad och allt annat ni kan hitta på att njuta av!!! Jag hade -12 grader i morse när Basil nödvändigtvis var tvungen att gå ut och göra det han måste :-) Han gillar vilket väder som helst :-)

Posted by carina Wed, February 01, 2012 10:00:41

Fiiint ni bor! Våra syrsor har nog krypit långt ner under gräsmattan, vi har -10 grader men soligt och friskt. Vi har "tinat upp" bilarna och ska kolla läget sen. Jädrans tjuvar som inte kan skilja mellan mitt och ditt - men det får de ju sona i nästa liv... Fortsätt att ha det gott! Kram

Posted by Hawaii rules Tue, January 31, 2012 17:55:38

Annat än här i Sverige, där säkerheten ombord på bussar alltid upprätthålles till 100% !! Trevligt boende, men OHYGGLI'T fula handtag på balkongdörren- byt hotell å det skyndsammaste...! Fula moppar åsse,f'resten- nej, DIT vill ente jag.......... Försök stå ut- särskilt med att hacka undan snön, som ska komma senare i veckan (i Sverige alltså)som frusit till is på er infart- mouhahahaha ;o)