Välkomna till min blogg

Välkomna till min blogg

Sawadee krup

Då var det äntligen dax att återigen åka till Thailand.
Följ oss här på Sportdykare.com.

En härlig ö- Koh Chang

Thailand 2011Posted by Tony Pettersson Fri, July 15, 2011 17:57:31
Hej igen,

Vi har haft några trevliga dagar här på Koh Chang, vädret har väl dock inte varit det bästa men det har inte hindrat oss. I tisdags hyrde vi motor bike igen, det är alltid roligt att köra runt och titta när man kommer till ett nytt ställe. Vi bor på "White sand beach" på Alina grande hotel & resort. Det ligger på nord västra delen av ön och som vi ser det är detta den bästa stranden att bo på. Det är också här som det finns bäst nattliv om man tycker om det.

Vägarna på Koh Chang har mycket backar och svängar på sina ställen, backarna kan rent av vara livsfarliga så det gäller att köra väldigt försiktigt om man hyr motor bike och när det regnar ska man helst inte köra alls på de backiga områdena. Det blir väldigt halt på sina ställen.

I onsdags körde vi hela vägen ner på västra sidan, här är det bebyggt hela vägen ner till söder och det är här de flesta hotell, restauranger, barer osv finns. Det är även på denna sidan alla backarna finns.

Igår körde vi hela öst sidan ner och här finns mycket mindre bebyggelse, bara några enstaka hotell. Det var lite mer ö- känsla här. Väldigt grönt och fint. Allra längst ner så kom vi till ett tempel som vi besökte. Här är vägarna mycket bättre.

Christian och Namfon lämnar oss imorgon och åker till Bangkok och sedan till byn igen. Jag och Jit stannar här tills på måndag.

Eftersom man bara kan åka till Koh Chang och den sydligaste ön Koh Kood nu under lågsäsongen så bestämde jag och Jit att vi åker norrut till ön Koh samet på måndag.

Jag lägger upp några bilder ifrån Koh Chang.

Vi hörs Tony & Jit  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Gittan Sat, July 16, 2011 15:17:25

Tjenare! Så mycket ni hinner och gör! Härligt semesterliv. Hm undras varför det bara går att åka dit under lågsäsong? Kram