Välkomna till min blogg

Välkomna till min blogg

Sawadee krup

Då var det äntligen dax att återigen åka till Thailand.
Följ oss här på Sportdykare.com.

Nu närmar det sig

ResebloggenPosted by Tony Pettersson Sat, November 28, 2009 03:33:20
Hej alla,

Nu närmar det sig med stormsteg, på Torsdag så beger vi oss mot Kastrup och nya äventyr i Thailand. Jit har hunnit prova ut bröllopsklänningen och kollat upp vad jag ska ha på mig, för det kan jag säga att jag inte får bestämma själv. smiley

Just nu fixar och trixar hela familjen nere i Thailand inför vår högtidsdag den 14 december. Ja, de målar både hus, lägger i trasiga klinker plattor och fixar med elen. Inte så konstigt att de får fixa till elen, hur ska de annars kunna driva vår lilla scen som kommer att rulla in på bröllopskvällen.smiley

På fredag morgon kommer vi anlända till Bangkok, runt klockan 6.00 lokal tid för att ta oss in till kanske världens mest trafikerade stad. Vi kommer att sova en natt i den stora staden mitt i shoppingens centrum för att införskaffa lite nya sommarkläder och annat och för att få vila lite innan vi på Lördag kommer att flyga ner till Phuket. Där kommer vi att möta upp Helena och Freddie och bege oss till 2gether guesthouse där vi ska tillbringa en veckas välbehövlig semester.

Jit som har lagt både tid på att lära sig och simma ordentligt som att ta dykcert under sommaren och hösten kommer att få uppleva undervattensvärlden i Thailand för första gången och givetvis så tar jag med min kamera och undervattenhus för att ta några fin fina bilder även under vattnet.

Min dykpolare Max har även han hunnit ner till Thailand så jag tror att vi kommer att göra något dyk tillsammans nere i Phuket.

Som ni ser lite längre ned på sidan så har Helena och Freddie redan kommit ner till södra delarna av Thailand och de har lagt upp några härliga bilder.

Nej nu börjar småtimmarna närma sig och jag behöver sova någon timme innan det är dax för en massa förberedelser imorgon.

I´ll be backsmiley

  • Comments(0)//www.sportdykare.com/#post6